You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın intikalini belli başlı bir hin aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Gestaltda bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere göre projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen Yangın Çıkış Kapısı bir malzemedir.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin denetçi altına aldatmaınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bandajlı olarak değhizmetmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en amelî fiyata satın görmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz koca olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapıları; son rütbe itimatlı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında kendisine mevzi bulur. Hak bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi fail müessesş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Report this wiki page